Na livadi roštiljamo, u Livadi radimo…
Uostalom, pročitajte i sami čime se sve bavimo.

Audio produkcija

Livada posjeduje 6 tonskih studija opremljenih vrhunskim profesionalnim mikrofonima te Pro Toolsima, state-of-the-art softwareom za audio snimanje. Naši audio inženjeri i dizajneri zvuka završili su svjetske audio inženjering škole, a svoje su golemo iskustvo izgradili na projektima za najveće svjetske kompanije iz entertainment industrije poput Disneya, Universala i Sonyja. Vodeća smo regionalna produkcija za sinkronizaciju filmova te posjedujemo tonske studije i u zemljama regije. Ako ste u posljednjih desetak godina pogledali neki animirani film, velika je vjerojatnost da je sinkroniziran baš u Livadi. Kao pravi majstori audio zanata, tijekom svih ovih godina stvorili smo mrežu suradnika u cijeloj EU tako da bilo koji projekt možemo odraditi na bilo kojem jeziku. Dizajn i obradu zvuka radili smo i na brojnim filmskim projektima te na raznim komercijalnim projektima za najbolje domaće kreativne agencije. Surađujemo i s najboljim regionalnim kompozitorima te smo u mogućnosti isporučiti originalnu glazbu za brojne formate od kraćih reklama do dugometražnih filmova.

Video produkcija

Naši klijenti su kreativci, baš kao i mi. Surađujemo s cijelim nizom renomiranih domaćih kreativnih agencija te s marketinšim odjelima velikih i malih poduzeća s kojima zajednički kreiramo video sadržaj za TV ili internet. Produkcija, montaža, postprodukcija ili animacija - u Livadi možete pronaći sve što vam treba da nova reklama vašeg brenda izgleda besprijekorno. Surađujemo i s gotovo svim domaćim i regionalnim redateljima, direktorima fotografije, kostimografima i scenografima pa vam naši producenti mogu pomoći odabrati autorski tim koji je idealan za vaš projekt. Pored reklama s high-end budžetima, možemo ponuditi i manja snimanja za različite kanale poput YouTubea, Facebooka i TikToka ili za interne potrebe klijenta. Surađujemo s izvrsnim videografima, a sve usluge post produkcije imamo in-house pa manje projekte možemo odraditi iznimno brzo i povoljno.

Razvoj filmskih i TV projekata

Reklame su odlična vježba za našu pravu strast, a to je proizvodnja filmskog i TV sadržaja. Projekte koje trenutno razvijamo možete pronaći u rubrici Film & TV na ovom siteu.